Welkom op fareparaplu.nl

Op deze site treft u de volledige collectie paraplu's aan van het merk Fare. Deze collectie bestaat alleen uit top producten. Toch wil dit niet zeggen dat een bedrukte paraplu van Fare een dure paraplu is. Het prijspijl is gemiddeld maar daar krijgt u wel een topkwaliteit paraplu voor. Bent u op zoek naar de goedkoopste paraplu in de markt (met de kwaliteit die bij die prijs hoort) dan is een Fare paraplu misschien niet de juiste keus. Wij verwijzen u dan door naar onze algemene paraplu site: www.paraplusbedrukken.eu .
 
 Denk er eens aan om uw relaties een paraplu als relatiegeschenk kado te doen. Met het weer in Nederland komt uw logo, bedrukt op de paraplu, veelvuldig in het zicht. Naast een tevreden klant is dat natuurlijk wel waar het om gaat!

Door onze eigen drukkerij kunnen wij ze voor een goedkope prijs bedrukken. Vraag een offerte aan via +31 88 7737300 of sales@metuwlogo.nl en laat u overtuigen door onze scherpe prijzen. Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wij wensen u veel plezier met het selecteren van het door u gewenste product. Wij hebben er alles aan gedaan om het pad naar de juiste keus zo duidelijk en kort mogelijk te maken